Bij overlijden dag en nacht bereikbaar:
06 20 26 87 68

Blogs

In mijn jaren als uitvaartverzorger heb ik voor veel mensen een mooi afscheid mogen regelen. Sommige verhalen zijn zo bijzonder of aangrijpend dat ik deze graag wil delen.

Nog even langs het bankie...

Bovenop het duin bij de strandopgang van de Strandweg in Ter Heijde zat Eef vaak op het bankie. Net zoals een aantal andere bewoners van Ter Heijde. Hij had daar zijn eigen plek. 

Lees het volledige verhaal

Afscheid van een vriendin

Kerstmis 2018, een facebook bericht vanaf de Canarische Eilanden. Fijne Kerstdagen voor jullie, ik lig hier lekker aan het zwembad, heerlijk in de zon. Een bericht van onze vriendin Tineke. Een licht jaloers gevoel drong in me op. Maar het was haar gegund.

Lees het volledige verhaal

Mam, wat ben je mooi

Ik ervaar regelmatig dat na een overlijden de familie aangeeft dat de overledene naar een uitvaartcentrum mag worden overgebracht en dat zij geen prijs stellen op één of meerdere rouwbezoekjes...

Lees het volledige verhaal

Een kippenvel momentje

Het coronavirus is al anderhalf jaar onder ons en de gevolgen voor de invulling van een uitvaart zijn groot. Maar corona heeft ook nieuwe inzichten opgeleverd, wat soms weer kan leiden tot een kippenvel moment...

Lees het volledige verhaal
Laad meer berichten