Bij overlijden dag en nacht bereikbaar:
06 20 26 87 68

Heskes Uitvaartzorg

“Een mooi afscheid mogelijk maken.”

Uitvaartzorg in Hoek van Holland, Westland, Rijswijk, Den Haag of Maassluis e.o.

Begrafenisondernemer John Heskes is actief in Hoek van Holland, in Westland (‘s- Gravenzande, Heenweg, Monster, ter Heijde, Poeldijk, Honselersdijk, Naaldwijk, Kwintsheul, Wateringen, Maasdijk, De Lier), in Rijswijk, Den Haag en Maassluis. Als lokale ondernemer en inwoner is John bekend met de regio en op de hoogte van regionale gebruiken.

Op zoek naar bijvoorbeeld een geschikte kerk en een prettige voorganger, een uitvaartcentrum, begraafplaats of bijvoorbeeld een crematorium in Maassluis (crematorium De Dijk), Rijswijk (crematorium Eikelenburg), Den Haag (crematorium Ockenburgh of crematorium Haagse Duinen) Schiedam (crematorium Beukenhof) of Rotterdam (crematorium Hofwijk of crematorium Rotterdam)? John helpt u graag bij uw keuze.

Maar het is ook mogelijk om een afscheid en/of condoleance te houden op andere locaties. Bijvoorbeeld een betekenisvolle plaats waar de overledene graag kwam, zoals een stamkroeg, een geliefd theehuis, restaurant of strandpaviljoen.

John helpt u om de passende locatie te kiezen en een persoonlijke sfeer te geven voor het afscheid.       

Voor iedereen

Heskes Uitvaartzorg is er voor iedereen. Ongeacht of u of waar u verzekerd bent, is John U graag van dienst. John neemt ruim de tijd om samen met u te kijken naar de mogelijkheden en wensen.
Betrokken, persoonlijk en altijd dichtbij.

Voor het regelen van een begrafenis of crematie is John 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Dienstverlening

Als een dierbare is overleden, staat u als nabestaande voor de taak de uitvaart te regelen. Naast uw verdriet om het verlies, wordt uw aandacht gevraagd voor de organisatie van de begrafenis of crematie. In korte tijd moet u veel beslissingen nemen over zaken waarbij u misschien nooit eerder stilstond. Hoe neemt u op een goede manier afscheid, hoe wilt u de begrafenis of crematie invullen?

Er is heel veel mogelijk. Misschien heeft u specifieke wensen voor de begrafenismuziek of toespraken? En wat was de wens van uw dierbare hierin?

John begeleidt u bij dit hele proces, zodat het afscheid precies wordt zoals ú dat voor ogen heeft. Hij ondersteunt u in deze periode, luistert naar uw wensen en verhalen, helpt u keuzes maken en neemt – in overleg - praktische zaken uit handen. Samen zorgen we ervoor dat het afscheid van degene die u liefheeft een mooie, liefdevolle herinnering wordt. Een 1e stap in de verwerking van uw verlies. 

Verzorgen en opbaren
De laatste verzorging van een overledene is een liefdevolle handeling, die door nabestaanden vaak als waardevol wordt ervaren. Wilt u de laatste verzorging van uw dierbare zelf uitvoeren of heeft u liever dat wij dit doen? Samen is uiteraard ook mogelijk.

U bepaalt. Net als de locatie waar de overledene wordt opgebaard. Thuis, in een uitvaartcentrum, of ergens anders. Wilt u daar gasten ontvangen, of juist niet? Zo ja, wilt u dan misschien het glas heffen in het bijzijn van de overledene, in plaats van koffie in de ontvangstruimte? Bespreek uw wensen met John. Samen maken we veel mogelijk!

Uitvaartmuziek en beeld tijdens de begrafenis of crematie
De crematoria en begraafplaatsen beschikken over het algemeen over een uitgebreide collectie muziek. Ter inspiratie verwijs ik u hierbij naar de muziekcollectie van crematorium Eikelenburg in Rijswijk en van crematorium Ockenburgh in Den Haag.

U kunt hiervan gebruik maken door uw voorkeur aan mij door te geven, maar u kunt zich hierdoor ook simpelweg laten inspireren. Naast muziek kunnen we een afscheid een nog nadrukkelijker persoonlijk karakter geven, door gebruik te maken van beeld: bijvoorbeeld een foto in de aula van de uitvaartlocatie of een diavoorstelling met beelden uit het leven van uw dierbare.
Beeld en muziek kunnen een belangrijke basis vormen voor het afscheid.

Overbrenging vanuit of naar het buitenland (repatriëring)
Is uw dierbare in het buitenland overleden en wilt u de begrafenis of crematie in Nederland laten plaatsvinden? Of wilt u de begrafenis of crematie van de overledene in het buitenland of in het land van herkomst laten plaatsvinden? Dan kan Heskes Uitvaartzorg het vervoer voor u verzorgen. Inclusief de verzorging van de overledene en het afscheid in Nederland.

Uw uitvaartwensen
Heeft u al eens nagedacht hoe u uw eigen afscheid graag zou invullen? Door nu vast na te denken over uw uitvaartwensen en deze vast te leggen, maakt u het uw nabestaanden een stuk eenvoudiger. Het kan u zelf ook rust geven als uw nabestaanden weten hoe u de invulling van uw crematie of begrafenis voor ogen heeft. Wilt u hier hulp bij of er gewoon eens over praten? U kunt altijd terecht bij Heskes Uitvaartzorg aan de 's-Gravenzandseweg 18 in Monster. Geheel vrijblijvend.