Bij overlijden dag en nacht bereikbaar:
06 20 26 87 68

Uitvaartinformatie

“Informatie en inspiratie”

Vroeg of laat nemen we allemaal een keer afscheid van iemand die ons dierbaar is. Hoe verdrietig ook, het kan geen kwaad daar nu alvast bij stil te staan.
Er zijn veel mogelijkheden om invulling te geven aan een begrafenis of crematie.  Voor meer informatie of inspiratie kunt u vrijblijvend langskomen bij Heskes Uitvaartzorg aan de 's-Gravenzandseweg 18 in Monster. Of het nu gaat om wat u vooraf kunt regelen voor uw nabestaanden of dat u inspiratie zoekt voor de invulling van de uitvaartdienst, de begrafenis of crematie.

Uw eigen uitvaartwensen

Heeft u ideeën over uw eigen uitvaart. U kunt uw uitvaartwensen met mij bespreken en ze vastleggen. Of een uitvaartwensenboekje meenemen om er thuis op uw gemak over na te denken. Maar ook een gesprek over de invulling van de begrafenis of crematie, met daarbij een indicatie van de daarmee gepaard gaande kosten, behoort tot de mogelijkheden.

Voor uw nabestaanden is het fijn dat zij weten wat u laatste uitvaartwensen zijn. Bijvoorbeeld of u begraven of gecremeerd wilt worden. Welke muziek u wilt, of uw wel of geen bloemen wenst en welke consumpties na afloop genuttigd mogen worden.

Graag maak ik een afspraak met u op een door u gekozen locatie.

Voor nabestaanden

Kan ik na de uitvaart nog iets voor u betekenen? Misschien heeft u nog vragen na de uitvaart?
Heskes Uitvaartzorg biedt nabestaanden ondersteuning bij de zakelijke afhandeling van een overlijden en bij rouw- en verliesverwerking.

Ik kan u helpen bij praktische zaken. Zoals doorverwijzen naar experts om financieel inzicht te krijgen of bijvoorbeeld een notaris voor de afwikkeling van de erfenis. Ook andere ondersteuning, zoals doorverwijzing voor emotionele nazorg, behoort tot de mogelijkheden. Bij Heskes Uitvaartzorg vindt u tevens informatiemateriaal en boeken rondom levenseinde en uitvaart. Graag neem ik de tijd voor u, als u elders niet (meer) met uw vragen of gevoelens terecht kunt. 

Checklist overlijden
Zodra een dierbare overlijdt, moet er in korte tijd veel worden geregeld. Denk aan het regelen van de uitvaart, maar ook aan allerlei praktische zaken. Om u hierbij te helpen, heb ik een checklist bij overlijden gemaakt. Hierin leest u waar u aan moet denken na het overlijden van een naaste.

Kosten van de uitvaart
Om u een idee te geven van de kosten die komen kijken bij een uitvaart, kan ik op basis van uw uitvaartwensen een kostenbegroting opstellen. 

Ik ben er voor u
Ik sta voor uw klaar en geef u alle ruimte voor een persoonlijk afscheid. Wilt u weten welke mogelijkheden passen bij uw wensen. Neem dan vrijblijvend contact met mij op.